12:39
"День Героїв Небесної Сотні"

 

$IMAGE3$

Їх назвали Небесною сотнею — українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

Серед Небесної Сотні були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України -  від  сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала в собі народ усієї Соборної України.

У ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та виховання учнів у національно-патріотичному дусі.

19 лютого у класних колективах пройшли виховні години «Сучасні борці за єдність України».

Представники учнівського самоврядування (педагог-організатор Смичик І.М., класний керівник 4-А класу Посполітак С. В.) взяли участь у акції "Ангели пам'яті" на честь Небесної сотні. Діти розвішали власноруч виготовлені витинанки ангелів та запалили лампадки біля світлин героїв.

Педагог-організатор Тищук А.В. та заступник директора з ВР Ягнюк О.Й. організували та провели лінійку пам’яті «Герої не вмирають…Просто йдуть..» для учнів 7-11 класів та зустріч з учасниками подій 2013-2014 р. «Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати!», підсумував зустріч зі здобувачами освіти 8-х, 11 класів Олександр Філон (доброволець полку 'АЗОВ', керівник ГО ТСЗСУВМФ Цивільний Корпус 'АЗОВ' Ковель, голова ковельського осередку ПП 'Національний Корпус', тренер з рукопашу гопак та змішаних єдиноборств, засновник молодіжного простору 'ВАТРА'), яка відбулася у культурно-просвітницькому хабі «Ватра».

Переглядів: 126 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar