13:16
Лінійка-реквієм

   20 лютого 2017 року учні нашої школи зібралися на лінійці-реквієм, аби вшанувати пам`ять Героїв Небесної Сотні, пом'янути тих, хто заплатив дорогою ціною за майбутнє України. Лінійку провели з метою, відзначення величного подвигу і героїчних подій Революції Гідності, де кожен свідомий українець схилив голову перед Небесною Сотнею, запаливши не тільки свічку, але й серце, вшанувавши пам’ять Героїв Євромайдану.

  Розпочався захід урочистим виконанням гімну України. Спільне виконання його усіма присутніми було надзвичайно емоційним.

Далі директор школи розповів присутнім про криваві та до сліз жахливі події на Євромайдані, прозвучали вірші приурочені сучасним подіям в Україні.

 

Кожна поезія присвячена Небесній Сотні, прочитана учнями 10 класу Котом Антоном, Смаль Катериною, Ткачуком Владиславом та учнями 8-Б класу Вавринюком Іллею, Тарасюк Діаною, торкнулася глибини душі та пам’яті.

Ведучими заходу були учень 8-А класу Зварич Денис та учениця 8-Б класу Красновольська Вікторія. Наприкінці лінійки вшанували пам’ять всіх загиблих хвилиною мовчання.

Запалені лампадки, вишиті сорочки, прапор України та  трагічна мелодія, сприяли усвідомленню національної гордості і душевної вдячності Героям Небесної Сотні за все, що вони зробили для нас.

 

Переглядів: 242 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar