08:22
Обдаровані діти –цвіт нації

          

       Навряд чи треба когось переконувати: від того, якими виростуть наші діти і                        чи стануть вони особистостями, залежить майбутнє України. Обдаровані  діти - цвіт нації,інтелектуальна еліта, гордість,честь України, її світовий авторитет.У всі часи гордістю школи були, є і будуть учні, досягненнями яких пишаються батьки, вчителі, однокласники.

        З 27 березня по 01 квітня 2016 року у місті Кіровограді проходив IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, яка проводиться  щороку серед учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України.

   Особливо приємно, що, виборовши першість у міському та обласному етапах, учениця 9 класу ЗОШ I-III ст.№2 Третяк Ольга за сумою балів всіх теоретичних і практичних робіт зайняла II місце у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Глибокі знання з предмета, завдяки яким наша вихованка  ввійшла до числа найкраще підготовлених ровесників з усієї країни, забезпечила вчитель біології Лазаренко Світлана Юхимівна. Багаторічна робота Ольги з її наставником, спеціалістом вищої категорії, старшим учителем, майстром своєї справи,сприяла блискучим  результатам. Завдяки тому,що в колективі є досвідчені, високофахові педагоги, які ефективно використовують новітні підходи до організації навчальної діяльності, школа має високий потенціал для забезпечення відповідного вимогам часу високого рівня конкурентоспроможності своїх вихованців. Віримо, що  плани нашої переможниці, мрії та задуми будуть такими ж успішними та перспективними, як і її високі досягнення у цьому інтелектуальному випробуванні. Бажаємо  наснаги, оптимізму й нових творчих звершень! Так тримати!

                                                                                                    

 

 

 

Переглядів: 251 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar