09:45
Привітання ветеранів з Днем Перемоги

   

   7 травня 2021 року, напередодні Дня пам’яті та примирення, весь учнівський колектив нашої школи долучився до  підготовки свята. Зібрали подарунки ветеранам: з кожного класу приносили солодощі, чай, каву, шоколад. Виготовили святкові букети з квітів, які самі виростили. З учителькою  трудового навчання Бортнічук А. Г. створили  дуже гарні вітальні листівки. З цими гостинцями представники від школи за ініціативи педагога-організатора Смичик І. М. відвідали ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій, дітей війни та привітали їх з Днем Перемоги над нацизмом у Європі. Доля цих людей – справжня енциклопедія бойових та трудових подвигів, випробувань, що заслуговує на велику шану, повагу та визнання нинішнього покоління. 

Учні школи, вітаючи ветеранів, бажали їм здоров’я, швидшого одужання, мирного неба та родинного благополуччя, а головне -  дякували за Велику Перемогу!

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Адже сьогодні наша Батьківщина – Україна проходить випробування на гідність, відстоюючи право свого народу на вибір, на життя, на майбутнє. Юне покоління,захоплюючись подвигом прадідів, готове захищати рідну землю.

Переглядів: 93 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar