15:13
Шкільний куонкурс-виставка "Великодній розмай"

    

 

  12 квітня 2017 року відбулася виставка - конкурс  великодніх композицій та малюнків «Великодній розмай»,присвячена світлому святу Великодня. Організовано виставку-конкурс з метою : відродження та популяризації народних традицій, звичаїв, обрядів та народного декоративно - прикладного мистецтва, формування у підростаючого покоління інтересу до витоків традиційної православної культури та сприяння естетичному вихованню і розвитку дитячої творчості.

Учасники виконали роботи у різноманітних техніках декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. На виставку-конкурс представив роботи шкільний гурток «Народний умілець»(керівник гуртка Корецька Т.С.) Для втілення своїх задумів гуртківці використали папір, фарби, бісер, тканину, паєтки тощо. Учасники виставки показали, що у творчості немає кордонів. Здивувало те, що всі роботи настільки різні, світлі і радісні і всі вони водночас доповнюють і продовжують одна одну.

Твори вражають яскравістю кольорів та безмежною фантазією, нестандартним поєднанням різних технік і особливим емоційним забарвленням, адже Великодня тематика є найулюбленішою серед дітей.Переможці були відзначені грамотами на шкільній лінійці.

 

Переглядів: 265 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar