11:13
Тиждень безпеки дорожнього руху в школі

Кожна людина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи учнів правилам дорожнього руху, школа закладає надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 18 по 23 жовтня у нашому закладі  пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи: виховна година "Увага! Діти на дорозі", вікторина «Мій друг – дорожній рух», квест «Від рідного порога-безпечна дорога», книжкова виставка «Безпечна дорога до школи», оформлена фотозона «Будь помітним на дорозі». Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, у шкільній бібліотеці ознайомились з тематичною полицею «Правила дорожнього руху – твої правила», отримали рекомендаційні списки літератури «Безпечний рух – твій вірний друг».

Завдяки педагогу організатору Смичик Ірині Миколаївні та вчителю музичного мистецтва Тищук Альбіні Володимирівні, проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

 

Переглядів: 113 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar