08:36
Тиждень дитячої та юнацької книги в бібліотеці

  Відповідно до плану роботи шкільної бібліотеки, з метою популяризації найкращих надбань української і світової літератури, поліпшення виховання підростаючого покоління засобами книги, підвищення культурної компетентності української молоді, заохочення дітей до систематичного читання, виховання в учнівської молоді бережливого ставлення до навчальної книги з 20 по 24 березня 2017 року у школі проведено Тиждень дитячої та юнацької книги. Тиждень дитячої книжки зібрав до себе на гостину усіх тих, хто любить читати і цінує книгу як духовну святиню, джерело мудрості і розуму.

   Учні школи проявили свої здібності та таланти у виставці малюнків «В малюнках казка знову ожива» (1-4 класи),виставці закладинок «Чудеса своїми руками»(1-6кл.).

Тиждень запам’ятався відеопрезентацією «20 найкращих бібліотек світу»,презентацією книжкової виставки-реклами «Книги,що знають УСЕ».В 3-Б та 4-х класах було проведено бібліотечні уроки-презентації «Структура книги».

 Перевірка стану підручників вказала на актуальність збереження книг. З метою поповнення бібліотечного фонду було  проведено акцію «Книга в дарунок шкільній бібліотеці». В останній день тижня учні здійснили екскурсію в центральну районну бібліотеку для дітей.

 

Переглядів: 252 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar