15:23
Всесвітній День миру

   Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

  З нагоди Дня миру у нашій школі пройшли тематичні заходи. Навчальний день розпочався флеш-мобом «Ми за мир», який підготувала і провела з учнями 5-7 класів педагог-організотор Смичик Ірина.

   Ми, українські школярі, звертаємось до всіх народів світу від щедрої, квітучої землі. Скажімо разом: Ні – війні, так – МИРУ й сонцю в небі голубому! МИР – це злагода, це – воля, і рідна мова й пісня мами колискова! Наші серця закликають до МИРУ! Хай буде МИР!

Переглядів: 86 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar