11:58
День Соборності у школі

https://drive.google.com/file/d/1Ohxfr-Cr6VIsVr4AzcTeOjYnasx72T_I/view?usp=sharing  $IMAGE1$

   22 січня 2022 року  відзначається 103 річниця проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки — однієї з ключових подій Української революції 1917–1921 років. З нагоди Дня Соборності України та виховання у  школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у  школі були проведені тематичні заходи.
     День 21 січня в нашій школі був доволі насиченим. На великій перерві  відбулася акція «Тільки в єдності наша сила». Учні 1-11-х класів, щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки та створили «Живий ланцюг єднання», тримаючи в руках плакати з державною символікою. Потім всі разом заспівали державний гімн України.Педагог організатор підготувала пазли з українською символікою, кожен учень отримав браслет «Я люблю Україну», «Я українець», «З Україною в моєму серці». У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Для школярів 1-11 класів були проведені тематичні виховні години національно-патріотичного спрямування на тему «День Соборності України – символ духовної єдності».

    Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

Переглядів: 89 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar