13:41
Свято Останнього дзвоника

29 травня 2017 року в ЗОШ І-ІІІ ст. №2 продзвенів останній дзвоник, який завжди з любов’ю та турботою проводжає у доросле життя своїх випускників. Промайнув іще один навчальний рік,настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

Адже останній дзвоник — велике загальношкільне свято, яке підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних олімпіад, конкурсів, а також вручені похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні. Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги.

          

Одинадцятикласники дякували  вчителям, батькам, танцювали прощальний вальс та випустили голубів у небо. Учні школи підготували патріотичну танцювальну композицію для випускників та гостей святкового дійства. Свято вдалося!Чудових вам канікул,школярі!

Переглядів: 287 | Додав: sk-02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar